Üye Ol - Şifremi Unuttum - Şifre Değiştir

tarihçe

Firmamız, faaliyetlerine 1972 yılında İstanbul Topkapı’daki Kale İş Merkezi’nde başlamış ve kurucu üyelerimizin uzun yıllar boyunca kaplama sektöründe edindikleri tecrübeleri en kaliteli ürün ve en iyi hizmet olarak müşterilerine sunmayı ilke edinmiştir. Sektörün zorlu rekabet koşullarına rağmen İntergalvano çok kısa bir süre içerisinde müşteri portföyünü genişletmiş ve üstün hizmet anlayışı ile kendini kanıtlamıştır.

Kurulduğu ilk günden beri aynı heyecan, disiplin ve özveri ile çalışan firmamız, işletmede karşılaşılabilecek her türlü soruna çözüm üretmek, tam ve kusursuz teknik destek sağlamak, her türlü ekipman ve kimyasalları tedarik etmek, prosesi kontrol altında tutarak rutin analizleri gerçekleştirmek amacıyla çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam etmekte; sahip olduğu yüksek standartlardaki tam donanımlı laboratuvarında araştırma geliştirme faaliyetlerini yürütmektedir. 

İntergalvano yenilikçi yüzü ve AR-GE’ye verdiği önem sayesinde ürün yelpazesini sürekli genişletirken sunduğu hizmet kalitesinden ve ilke edindiği prensiplerinden taviz vermeden sektördeki faaliyetini sürdürmeye devam etmektedir. 

Her geçen gün daha da büyüyen firmamız, artan üretim kapasitesini karşılayabilmek ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 2008 yılında Esenyurt Kıraç’taki 4000 m2 üzerine kurulu 2000 m2 kapalı alana sahip yeni binasına taşınmış ve faaliyetlerine halen buradan devam etmektedir.

 

 

Metal Borsası

Önermek İstiyorum
Görüş Bildirmek İstiyorum